»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jeg liker ikke biler som mye
November 26th, 2012 by admin

Jeg bryr meg ikke om noe, og ikke mange biler i det hele tatt for noen grunn. Er støyende, forurensende og er stadig på farten. Mannen som oppfant bilen, er det ikke har vært døde i 100 år eller noe sånt bør være skutt i bakhodet, klipp og sultne kjever. Jeg liker sykler selv. Alle bør sykle i stedet for biler. Ja, det ville være hyggelig. Jeg kan virkelig ikke kjøre mer enn en hjort eller noe med en sykkel, ikke sant? Biler bør bare få lov til å bære mat, ambulanser og andre ting som det. Jeg kan ikke engang begynne å beskrive sinne er når jeg ser en bil som er like stor som et hus flytte én middelaldrende mann i dress. Ta bussen, din idiot. Auto, Oh, hvordan jeg hater dem. Jeg husker en venn av meg fortalte meg om opplevelsen av overføringen ikke har vært utsatt for lenge siden. Selvfølgelig er det å slappe av i en bar, i en klubb (på en skala mye) når en mann i dress og slips og hår Gordon Gecko nærmet seg henne og sa noe. “Hei, hvor er du? Jeg har nettopp kjøpt min første Mercedes i dag. Ønsker å komme til huset mitt og få komfortable?” Hun skjøt ham, eller i det minste det er det han sa. Utrolig at folk selv vurdere å bruke maskinen som et verktøy for å holde. Men tilsynelatende de gjør, og det fungerer selvfølgelig. Et merkelig sted i verden. Det er som jeg hater det, men det gjør jeg. Men dette er nok for nå. Tilbake til arbeid. På denne tiden leste jeg om noe som kalles SEO, og beste optimalisering verktøy, for eksempel backlink checker som jeg elsker disse tingene. Dette er en slags web markedsføring enhet. Kanskje jeg kan bruke den til å fremme den kommende anti-bil nettside.


Leave a Reply